Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Un NOU TIP DE DIVORT: Divortul fara traume

Divortul este una dintre dintre cauzele cele mai frecvente care produc traume adanci atat fostilor soti, cat mai ales copiilor. Cu siguranta orice cuplu care decide sa divorteze si-ar dori sa poata sa aleaga varianta cea mai usoara de a se separa, aceea care va produce cele mai putine traume pe viitor.  Din cauza neintelegerilor dintre parteneri insa, care uneori treneaza de ani de zile, comunicarea dintre soti este aproape imposibila si atunci intervine necesitatea apelarii la un specialist in divorturi care sa creeze liantul dintre cei doi.

Cabinetul nostru de avocatura va ofera exact acest lucru: un mediu sigur in care puteti veni impreuna cu partenerul dumneavoastra exact in momentul de criza in care pare ca nu mai exista nicio solutie de a va mai intelege. Oferim deopotriva consultanta juridica, cat si consultanta psihologica, intrucat punem pret pe restabilirea comunicarii dintre soti.

Daca la incheierea casatoriei aveti in jurul vostru toata familia si prietenii care va sustin si sarbatoresc impreuna cu voi dragostea, de cele mai multe ori, atunci cand intervine decizia de a divorta, familia si prietenii ori vor veni cu sfaturi care poate mai rau va afunda in probleme, ori se vor indeparta o perioada pana simt ca “a trecut criza”, fiindca nu vor sa fie prinsi la mijloc. Ca urmare, in acele clipe este imperios necesar sa primiti sfaturi doar de la persoane avizate si obiective, care va pot ajuta sa depasiti un moment dificil din viata voastra.  

CE PUTEM FACE NOI in concret pentru DUMNEAVOATRA?

  • In prima faza, ne intalnim cu sotul/sotia care constientizeaza ca exista o problema majora in relatia sa si care doreste sa afle o opinie avizata despre posibilitatile pe care le are. In cadrul intalnirii se completeaza un chestionar  in urma caruia echipa noastra specializata (avocat impreuna cu psihoterapeut de cuplu ) creioneaza cea mai buna strategie de abordare a partenerului de viata, astfel incat sa va aducem fata in fata la o discutie deschisa in care sa analizam situatia in care va aflati.
  • Din acest punct, in functie de cum decurge intalnirea, veti putea alege sa continuati cu mai multe sedinte de terapie de cuplu menite sa va salveze casnicia sau veti constientiza impreuna cu partenerul dumneavoastra ca divortul este inevitabil. In cazul in care veti alege cea de a doua optiune, va oferim consultanta juridica, cat si psihologica pe mai multe paliere.
  • Din punct de vedere juridic va vom ajuta sa gasiti tipul de divort care se potriveste cel mai bine cazului dumneastra si vom analiza in cel mai mic amanunt detaliile privind autoritatea parinteasca, programul de vizita al copiilor, elemente care tin de situatia locativa viitoare a sotilor, pensia de intretinere care urmeaza a fi achitata si modalitatea in care se va efectua plata ei, revenirea la numele anterior casatoriei sau pastrarea acestuia etc.
  • Din punct de vedere psihologic, va oferim posibilitatea de a face in mod individual terapie pentru a va obisnui treptat cu ideea de separare si tot ce presupune ea.
  • Nu in ultimul rand si cel mai IMPORTANT aspect, va consiliem in privinta modului in care e cel mai putin traumatizant pentru copii sa le impartasiti aceasta veste si va suntem alaturi pe toata durata divortului cu sfaturi privind modalitatea in care sa faceti tranzitia de la o locuinta la doua locuinte separate si la implementarea programului de vizitare. Astfel evitam situatiile extrem de deranjante in care sotii utilizeaza copiii ca arme pentru a se razbuna pe partenerul de viata si in care se produc trauma ireversibile.

Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre programul nostru sau vrei deja sa te planifici la prima intalnire cu consultantul in divorturi, te aspteptam sa ne scrii pe mail la adresa: boc.andrada@gmail.com sau pe whats’app la nr de telefon: 0766253276.  

ALEGE INTELEPT !

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: